19 Ağustos 2008 Salı

Türkiye-Rusya savaşı!













Şuanda ülkemizde bir savaş çıkma ihtimali var.Çünkü Rusya heran tetikte A.B.D-Rusya arasında yoğun bir diğalok var.Bunun üzerine Rusya ve A.B.D gemilerle birbirlerine bir şeyler gönderiyorlar ve bizim boğazlarımızın içinden göndermeye çalışıyorlar.Rusya şuan bizden bir cevap bekliyor.Gemiler bizim boğazlarımızdan geçebilir mi? geçemez mi? die.Eğer izin vermezsek neler olur? sorun burada yoksa Rusya biz izin vermezsek bize savaşmı açacak...Bunu Rusya'ya cevap verdikten sonra göreceğiz ama eğer savaş çıkarsa dünyanın sonu olabilir.Çünkü savaş Atatürk'ün zamanında deği.lBir sürü atom bombası silahlar çıktı buda Dünya'nın sonunu getirebilir.Hatırlayın kurtuluş savaşıda böle çıktı.Neyse ucunda ölüm var sadece başka bişey değil :) (:

4 yorum:

  1. diğalok'unu yesinler, dialog olmasın o? (:
    Takılma ablam sen böyle şeylere, bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

    YanıtlaSil
  2. yaa sonunda ölüm war zaten ne olacak :)

    YanıtlaSil
  3. Evet Atatürk'ün zamanındaki imanlı inançlı türklere şimdi pek rastlamak mümkün değil. Şöyle bir orduya baksak birçoğu inançsız. Nerde kurtuluş savaşına 5 vakit namaz kılarak çıkacak ordu şimdi?? 1 vakit kılanı bile irticacı addedip ihraç ediyorlar ordudan.. Savaş çıksa mazallah halimiz duman.

    YanıtlaSil
  4. ewt doğru sölüyorsun.Halimiz duman.Ya ben bide daha çok gencim ya daha üniverste sınawına giricem sonra evlenicem çocuk yapıcam onları büyütcem sonra ölcem ya daha çok gencim :(

    YanıtlaSil